ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΠΛΕΠΑΡΑΚΟΥ ΓΡΑΜΜΟΣ (ΣΠΥΡΟΣ) | ΚΟΡΙΝΘΟΣ

 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό η επιχείρηση PLEPARAKU GRAMOZ (ΠΛΕΠΑΡΑΚΟΥ ΓΡΑΜΜΟΣ ΣΠΥΡΟΣ) στην Κόρινθο, δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών, οικοδομικών εργολαβιών και γενικών ανακαινίσεων κατοικιών και κτιρίων.

Είμαστε εργολάβοι οικοδομών στην Κόρινθο και το κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα εργασίας και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συνεργείο μας αποτελείται από εμπείρους οικοδόμους, κτίστες, σοβατζήδες, πλακατζήδες, οι οποίοι έρχονται στον χώρο σας και προτείνουν τις πιο οικονομικές λύσεις.    

Ανακαινίζουμε, ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, κτίρια, καταστήματα, ξενοδοχεία). Ασχολούμαστε με μεράκι με το κτίσιμο κατοικιών με πέτρα. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια την κατασκευή της οικοδομή σας από την αρχή μέχρι το τέλος, φροντίζοντας να είναι ετοιμοπαράδοτη στον προκαθορισμένο χρόνο. 

 

 

Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνουμε την οικοδομή "με το κλειδί στο χέρι" στον προκαθορισμένο χρόνο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο λογικές τιμές και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα!

 

Εξυπηρετούμε όλο το νομό Κορίνθου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου όπως Ναύπλιο, Άργος, Πάτρα, Πύργο, Καλαμάτα, Τρίπολη και όπου αλλού μας ζητηθεί.